Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Ledenblad Denken & Doen
nr 6, december 2018

In deze editie vertelt Senaatsvoorzitter mevrouw Broekers - Knol uitgebreid over haar leven en werken. ‘Ik ben bijna 72 en nog steeds werk ik veertig uur per week’, vertelt ze. Na de verkiezingen in maart keert ze niet meer terug in de Eerste Kamer, maar ze blijft volop actief op vele andere terreinen.

‘Vrouwen in de schaduw’ zijn er meer dan we zouden willen; we halen er opnieuw een uit.
De vrouw die niet licht zal worden vergeten, is onze kortgeleden overleden oud-voorzitter Pokky Cath, zij wordt herdacht met een mooi in memoriam.

Verder leest u over de vrouw in het notariaat, over een joods ritueel na een begrafenis, en de Denktank geeft prima tips voor de komende feestdagen in het kader van het jaarthema ‘De vrouw als consument’.
Afdelingen doen verslag van hun jubileumviering; afdeling Appingedam stuurt een boeiend verslag over de Dag van de Eenzaamheid, met praktische tips die ieder in het dagelijks leven kan gebruiken.
Daarnaast zijn er als altijd de rubrieken ‘Waard om te weten’; uitgaanstips, ledenreizen, recent verschenen boeken, en een gezellige puzzel waarmee u een mooi boek kunt winnen.

Kortom: opnieuw een bijzonder lezenswaardig ledenblad met voor elk wat wils.

Lees dat blad, het is echt de moeite waard!
Vraag een proefexemplaar aan bij het Centraal Bureau in Amersfoort: .

De volgende editie van Denken & Doen verschijnt in de week van 12 februari 2019.