Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Ledenblad Denken & Doen
nr 4, oktober 2019
  • Ledenblad nr. 4 – oktober/november 2019

In deze editie leest u een interessant interview met ‘powervrouw’ Clarice Gargard, zij sprak als Nederlandse vrouwenvertegenwoordiger de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toe. Meer powervrouwen komen aan bod, bijvoorbeeld de vele zzp’rs die ons land telt en waarover de discussies gingen op de traditionele Prinsessendag op de tweede maandag van september, ter voorbereiding op de derde dinsdag in die maand.

Oktober is de Maand van de Geschiedenis, daarom extra aandacht voor geschiedenis, met als motto ‘Ontdek gisteren, begrijp vandaag’. Natuurlijk is 75 jaar vrijheid belangrijk onderdeel van onze geschiedenis, ook daar leest u over.

Er zijn nog meer gevarieerde onderwerpen, zoals in de rubrieken ‘Waard om te weten’ en de uitgaanstips; een van onze leden vertelt over haar lange fietstocht; we bespreken recent verschenen boeken; er is de gebruikelijke gezellige puzzel waarmee u een mooi boek kunt winnen en deze keer kunt u meedingen naar vrijkaarten voor twee winterse evenementen met vooruitzicht op de feestelijkheden in de decembermaand.

Kortom: opnieuw een bijzonder lezenswaardig ledenblad met voor elk wat wils.

Lees dat blad, het is echt de moeite waard!

Vraag een proefexemplaar aan bij het Centraal Bureau in Amersfoort: .

De volgende en laatste editie van Denken & Doen verschijnt in de week van 9 december 2019.