Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING WESTLAND
Westland
Koken met Gerry Storm

Getoast suikerbrood met citrusmascarpone verse aardbeien en frambozen voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

1/2 suikerbrood

200 gr mascarpone

3 el poedersuiker

1 limoen schoongeboend

1 passievrucht

200 gr verse aardbeien

150 gr frambozen

10 gr munt

Bereiding:

• Snij het suikerbrood in 4 plakken.

• Doe de mascarpone in een kom en roer los met de poedersuiker.

• Rasp de schil van de limoen en meng door de mascarpone.

• Pers een helft van de limoen uit.

• Halveer de passievrucht en lepel het vruchtvlees er uit.

• Meng het limoensap en vlees van de passievrucht door de mascarpone.

• Rooster de plakken suikerbrood in de broodrooster.

• Maak de aardbeien schoon en pluk de blaadjes munt van de takjes.

Serveer het geroosterde suikerbrood met de mascarpone, de aardbeien, de frambozen en de muntblaadjes.

Eet smakelijk!

Gerry Storm





KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2024